Cărți noi în biblioteca ta cu booksharing.ro

descărcareYaaaaaay! Că tot e Ziua Internațională a fericirii, am zis să vin cu o descoperire care probabil o să bucure multă lume. Poate unii au aflat de mult timp de el, dar eu abia astăzi am descoperit minunea de Booksharing! Menit să te scape de cărțile pe care nu le mai vrei și în schimbul lor să-ți aducă în bibliotecă titluri la care râvneai de mult timp, Booksharing este un site de schimb de cărți care te ajută să-ți înnoiești biblioteca, dar să rămâi și cu bănuți.

Încarci cărți pe site, oamenii ți le aleg și, după ce le sunt livrate prin postă, vei primi puncte cu care poți cere chiar tu cărți de pe site. Nu l-am utilizat până acum, dar din ce am citit, pentru fiecare carte încărcată pe site și trimisă primești 0. 25 de puncte, iar după ce ai acumulat și tu 1 punct poți să-ți alegi o carte, ce-ți va fi livrată mai apoi prin poștă.

Pe Facebook există chiar și-un grup Booksharing.ro ajutorul căruia poți ajunge mult mai ușor la cărțile pe care ți le dorești, deoarece ai acces mai ușor la „rafturile” celorlalți cititori. Poți citi cățile și le poți posta din nou pe site, ca să se bucure și alții de ele. O metoda bună pentru a citi cărți noi și a economisi niște bănuți. Asta da fericire! 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s